1e & 2e Pinksterdag gratis verzending vanaf €20. Code: PINKSTEREN | 2e Pinksterdag geopend | De stadstuin en woonwinkel in hartje Delft | 7 dagen per week open!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Chantal wil Groene Vingers

Chantal wil Groene Vingers

 

Ik ben Chantal Deen en zie mezelf als een vrouw van de wereld! Alleen naar Hong Kong, ik doe dat. Spinningles geven, kan ik. Zo zijn er tal van dingen die ik aardig onder de knie heb.

 

De keerzijde is dat ik ook veel niet kan, koken bijvoorbeeld en planten in leven houden is ook geen key kwaliteit van mij. Ik heb dus geen groene vingers. Een plant in mijn huis moet een echte survivor zijn want de meeste planten leggen vrij vlot het loodje. Ik heb alles al geprobeerd maar tot nu toe weinig succes.  

 

Chantal duikt in de wereld van 'Groene Vingers'

 

Net als jullie shop ik graag bij ‘Groene Vingers’ en ik dacht, waarom duik ik niet in hun groene wereld en stel mijn uitdagingen aan de kaak? Daarnaast kom ik, en jullie natuurlijk ook, stiekem meer te weten over die wonderlijke groene wereld. Wie weet kleuren mijn vingers dan vanzelf groen.

 

In mijn column neem ik jullie mee in mijn reis naar 'Groene Vingers'!

 

Liefs, Chantal